top of page
black comma

"Maria tuli valmennettavakseni työttömäksi jäätyään. Työpaikan menetys oli onnenpotku valeasussa. Se sai Marian tunnustamaan tyytymättömyytensä entiseen työhönsä. Tämä itsessään jo vapautti energiaa uuden suunnan etsimiseen. Käytimme aikaa mielihalujen selvittämiseen, kipupisteiden yli pääsemiseen ja teimme konkreettisen suunnitelman uudelle uralle suuntautumisesta. Mariasta sukeutui määrätietoinen tavoittelija, entisen kiukkuisen suorittajan sijaan. Mikä mahtava muutos"

black comma

Renja Reenpää

 TYÖ JA URA  

Oletko risteyskohdassa elämässäsi? 

 

Työ on iso ja tärkeä osa elämäämme. Käytämme työmme parissa yli 2000 tuntia vuodessa. Milloinkaan ei ole liian myöhäistä tehdä uusia valintoja sen suhteen! Se, että päivämme täyttää asiat, jotka koemme itsellemme merkitykselliseksi auttaa meitä nauttimaan arjestamme.

Työ ja ura valmennuksessa keskitymme löytämään uusia näkökulmia tilanteeseesi. Sinulla saattaa pyöriä ideoita ja ajatuksia mielessäsi, mutta et löydä väylää niiden eteenpäin viemiseksi. Autamme sinua tekemään päätökset ja löytämään intohimosi. Asetamme merkityksellisiä tavoitteita ja teemme konkreettisen suunnitelman niiden saavuttamiseksi. Valmentajasi kulkee mukanasi askel askeleelta. Hän valaa sinuun rohkeutta ja uskoa itseesi kun sinulta itseltäsi niitä puuttuu!

Hinnat ja valmennuspaketit:

 

Ensimmäinen tapaaminen n. 1/2 h 0 €

Tuntihinta 90€ / h

6 kk kokonaisvaltainen valmennus 1242€ /18 valmennuskertaa (kk-erä 215 €)

3 kk syvää luotaava valmennus 840€ /12 valmennuskertaa (kk-erä 290€)

3 kk muutosvalmennus 645€ / 8 valmennuskertaa (kk erä 220€)

 

Sisäinen missio voimavalmennus 120€ / 2h *loistava lahjaidea

Kertaluontoinen valmennus sinulle, joka haluat selvyyttä ja potkua elämääsi. Mitä tarvitset ja haluat elämässäsi, missä olet hyvä ja mikä on elämäsi tarkoitus. Arvot, visio ja fokus ovat keskiössä.

 

bottom of page