top of page

Uskon vahvasti että valmennuksesta ei ollut apua pelkästään rakkauden löytämiseen vaan koko loppuelämäni rakkausasioihin! Tulee melkein kiitollisuuden itku silmään, kun mietin asioita joita sain tältä valmennukselta! Oli suuri kynnys lähteä tähän mukaan, mutta olen niin tyytyväinen ja ikuisesti kiitollinen tästä kokemuksesta!"

blackcomma
blackcomma

Sanna, 34 

 RAKKAUS  

Kaikki Rakkaudesta -valmennus (sis. 6 sessiota, kertamaksulla), 490€

Kaikki Rakkaudesta -valmennus (sis. 6 sessiota, kk-maksulla), 3x170€

Rakkaus on ihana, elämän täyteläiseksi tekevä elementti. Harva meistä on kuitenkaan kerännyt opintoviikkoja rakkaudesta, paitsi kantapään kautta. Useimmiten asiakkaikseni löytävät naiset, joilla on ollut huonoja kokemuksia rakkaudessa. Se ei enää innosta, vaan pelottaa, kyllästyttää ja lannistaa. Valmennuksen tavoitteena on kääntää nämä tunteet päälaelleen. 

Valmennuksen jälkeen sinulla on: 

 • Vahva usko siihen, että olet oman rakkauselämäsi ohjaksissa

 • Uusia, mullistavia tapoja ajatella itseäsi ja rakkauselämääsi

 • Vapaus olla rakkaudessa oma ihana itsesi

 • Vahva joustava ydin, ja muuttunut asenne

 • Työkalut toimia pelkojesi kanssa ja usko upeaan tulevaisuuteen

Sinä ansaitset vain parasta. Oletko valmis satsaamaan rakkauselämääsi? Valmennus on todella intensiivinen, mutta antaa paljon. Valmennus on tuottanut mielettömiä tuloksia mukana olleille ihanille naisille. Olen rakentanut tämän valmennuksen, koska sille on tarvetta. En halua kenenkään naisen tuskailevan yksin rakkauselämänsä kanssa ja antautuvan olosuhteiden uhriksi. Valmennuksen tavoitteena on tuoda konkreettisia apuja, ratkaisuja sekä uusia näkökulmia siihen omassa päässä pyörivään kehään ja samanlaisiin tilanteisiin päätyviin suhteisiin. Valmennus koostuu 5:stä osiosta, joiden kautta peilataan sinun rakkauselämääsi. Valmennuksessa keskitytään kääntämään turhautuminen positiiviseksi jännitykseksi kohti tulevaisuutta. Ja tämä tehdään yhdessä! Sinun ei tarvitse enää yksin pyöritellä asioita, kuljen kanssasi askel askeleelta.  

 

Tästä video: 

Pyöriikö mielessäsi seuraavanlaisia ajatuksia: 

 • Minussa on varmaan jotain vikaa 

 • Olen jo yrittänyt kaikkea! Ja ehkä lakannut yrittämästä...

 • Tunnun kulkevan aina samanlaisia polkuja

 • Suhteestani ei kuitenkaan tule mitään

 • En edes tiedä minkälainen mies minulle sopii

 • Miksi en saa vastakaikua tunteilleni? 

 • Olenko oikean miehen kanssa?

Osa 1: Ensimmäisellä viikolla sovitetaan avainta onnelliseen sinuun. Mitä sinä tarvitset? Aloitamme nautinnon löytämisestä ja harjoittamisesta. Kuinka laitat itsesi etusijalle? Mitä voit tehdä arvostaaksesi itseäsi ja nauttiaksesi elämästä. 

 

Osa 2: Jatkamme arvomaailmasi ja fokuksesi parissa. Mitkä arvot ovat tärkeimpia sinun (tulevassa) parisuhteessasi?Visioidaan tulevaisuuteen se unelmien mies. Avataan ovi todellisiin toiveisiisi.

 

Osa 3: Syvää itsetutkiskelua ja parantamista. Uskomukset ja tunteet. Rankka viikko!!! Varaudu itsesi extrahemmotteluun!

 

Osa 4: Se mitä kaikki ovat odottaneet…..Fallostuksen perusteet. Kurkistamme energioiden maailmaan. Mitä mies tarvitsee ja haluaa? Miten löydät ja pidät unelmiesi uroksen?   

 

Osa 5: Saavutetaan luottamus tehtyyn työhön, päästetään irti kaikesta ja eletään elämää uusin silmin.

bottom of page