top of page

KAIKKI

RAKKAUDESTA

*Tiesithän, että meillä on rahat takaisin tyytyväisyystakuu!

5 VIIKON VERKKOVALMENNUS RAKKAUTEEN (RYHMÄVALMENNUS).

04.05 - 08.06.2017, JOKA TORSTAI klo 18.00-19.30.

HINTA 148€

VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ 29.4! 

Tämä valmennus on juuri sinulle, joka olet valmis muuttamaan rakkauselämäsi suunnan lopullisesti. 

Haluatko löytää elämäsi rakkauden?

Tiedämme kuinka vaikeaa ja turhauttavaa se voi olla! Mielessäsi pyörii epäilyksiä ja epätoivoa. Tuntuuko sinusta, että etsit neulaa heinäsuovasta? Eikö hyviä miehiä enää ole jäljellä? Olet jo yrittänyt kaikkea! Vai oletko lakannut yrittämästä? Etkö ole varma tuleeko suhteestasi mitään?

Miltä tuntuisi odottaa kesää kutkuttava innostus vatsanpohjassa? Sinulla olisi vahva tunne siitä, että tiedät mitä haluat ja kuka olet rakkaudessa. Kuinka kevyttä onkaan elää kun on luottamus tulevaisuuteen ja varmuus siitä, että asiat loksahtavat paikoilleen. Kyllä!

Valmennuksessa käymme läpi syitä siihen, miksi asiat tapahtuvat elämässäsi tietyllä tavalla. Keskitymme kääntämään turhautumisen positiiviseksi jännitykseksi kohti tulevaisuutta. Ja tämä tehdään yhdessä! Sinun ei tarvitse enää yksin pyöritellä asioita, kuljemme kanssasi askel askeleelta. Parasta tällaisen valmennuksen vetämisessä on nähdä se ihana muutos, joka alkaa tapahtumaan valmennuksen edetessä! Ja kyllä, edessäsi on haastavia hetkiä, mutta ah mitä palkintoja myös.

Valmennus sopii sinulle, joka:

 •  Löydät itsesi samanlaisia kaavoja toistavista parisuhteista

 •  Et ikinä pääse parisuhteeseen asti

 •  Olet  juuri parisuhteessa, mutta et ole varma siitä

Valmennuksessa tulemme kysymään kysymyksiä, tekemään tehtäviä ja keskittymään niihin asioihin, jotka auttavat sinua purkamaan muureja, jotka olet tiedostamattasi tai tietoisesti, rakentanut sinun ja oikean rakkauden väliin.

 

Viikko 1: Ensimmäisellä viikolla sovitetaan avainta onnelliseen parisuhteeseen. Mitä sinä tarvitset? Aloitamme nautinnon löytämisestä ja harjoittamisesta. Kuinka laitat itsesi etusijalle? Mitä voit tehdä arvostaaksesi itseäsi ja nauttiaksesi elämästä. 

 

Viikko 2: Jatkamme arvomaailmasi ja fokuksesi parissa. Mitkä arvot ovat tärkeimpia sinun (tulevassa) parisuhteessasi?Visioidaan tulevaisuuteen se unelmien mies. Avataan ovi todellisiin toiveisiisi.

 

Viikko 3: Syvää itsetutkiskelua ja parantamista. Uskomukset ja tunteet. Rankka viikko!!! Varaudu itsesi extrahemmotteluun!

 

Viikko 4: Se mitä kaikki ovat odottaneet…..Fallostuksen perusteet. Kurkistamme energioiden maailmaan. Mitä mies tarvitsee ja haluaa? Miten löydät ja pidät unelmiesi uroksen?   

 

Viikko 5: Saavutetaan luottamus tehtyyn työhön, päästetään irti kaikesta ja eletään elämää uusin silmin.


Alitajuntammekin haluaa meille vain hyvää, mutta sen tehtävänä on myös suojella meitä uhkilta. Näin tehdessään se myös sulkee meidät mahdollisuuksilta.

 

Valmennukseen tulon edellytyksenä on halu muuttaa rakkauselämäsi. Olisiko nyt oikea hetki tehdä muutos ja sijoittaa itseesi? Tämä ensimmäinen askel sinun tulee ottaa itse. Mieti minkälaisen muutoksen haluaisit nähdä elämässäsi ja mitä kaikkea ihanaa saavuttaa? Jos luet tätä ja tunnet läikähdyksen sydämessäsi, olet valmis. Mieletöntä!

 

Valmennuksessa saat:

 1. Menetelmän, jolla vahvistat suhdetta itseesi. Itsetuntosi kohenee, jotka voit tuntea olosi hyväksi ja rennoksi ihanien miesten seurassa.

 2. Selvität itsellesi, miksi aina päädyt suhteisiin miesten kanssa, jotka eivät ole valmiita sitoutumaan tai vetäytyvät kummallisista syistä.

 3. Kuinka löytää ja rikkoa uskomukset, jotka pitävät sinut jumissa nykyisessä rakkauselämässäsi.

HINTA

148 €

*RAHAT TAKAISIN

Meillä on Kaikki Rakkaudesta takuu. 

 • Jos olet tyytymätön valmennukseen palautamme rahasi

 • Sinun tulee tehdä kaikki valmentajan antamat tehtävät ja osallistua valmennukseen, palautamme rahasi kun teet peruutuksen ennen 3:tta tapaamiskertaa!

sparkles

Sanna 37, Helsinki

Oli suuri kynnys lähteä tähän mukaan, mutta olen niin tyytyväinen ja ikuisesti kiitollinen tästä kokemuksesta!

girl6

Sandra 30, Porvoo

Minulla on niin paljon parempi ja helpottuneempi olo. Uskon, että voin löytää juuri sen miehen, joka sopii minulle.

sparkles

Krista 40, Helsinki

Mikään mitä sanot, ei ole höttöä, vaan jokaisella pointilla on juuret sekä itseymmärryksessä että muiden erilaisten elämän osa-alueiden ymmärtämisessä

Syy miksi olemme luoneet tämän valmennuksen, on yksinkertaisesti se, että rakkaus on tärkeä osa elämää. Jopa tärkein.

 

Parisuhde, kuten muutkin ihmissuhteet, saa elämän tuntumaan täyteläiseltä. Parisuhde merkitsee ihmistä jonka kanssa viettää arkea sekä juhlaa, ihmistä, jonka kanssa jakaa ajatuksia ja kosketusta. Joku, joka on samassa veneessä aina. Sinun puolellasi. Monelle parisuhde merkitsee myös perhettä. Ihmistä, jonka kanssa saada lapsia ja jakaa elämä.

Valmennuksessa raivaamme isommat ja pienemmät esteet edestä pois. Yhdessä. Tulet valmennuksen aikana ymmärtämään, että syvän ja hyvän parisuhteen saavuttaminen on täysin mahdollista juurikin sinulle! Ja näkemään kuinka voit sen saavuttaa. 

 

Tämän lisäksi valmennuksen jälkeen sinulla on:

 

Vahva usko siihen, että olet oman rakkauselämäsi ohjaksissa

Uusia, mullistavia tapoja ajatella itseäsi ja rakkauselämääsi

Vapaus olla rakkaudessa oma ihana itsesi

Vahva joustava ydin, ja muuttunut asenne

Työkalut toimia pelkojesi kanssa ja usko upeaan tulevaisuuteen


 

TAPAA VALMENTAJAT

girl5

Renja Reenpää

”Homman juju piilee siinä, että sä oot valmis nyt. Tänään on se päivä, kun sä lähdet rakentamaan loppuelämääsi. Loppu rakkauselämääsi.”

girl1

Mariko Pajalahti

”Pienen pieni muutos sun fysiikassa voi avata aivan uudenlaisia näköaloja siihen, mitkä valinnat tuntuvat helpoilta ja mahdollisilta.”

Löydätkö itsesi välillä kysymästä itseltäsi:

 • Miksi en tunnu löytävän oikeanlaista miestä itselleni?

 • Onko minussa jotain vikaa?

 • Miksi en saa vastakaikua tunteilleni?

Oletko valmis ottamaan ensimmäisen askeleen kohti unelmiesi rakkauselämää?

Joo, joo ja joo! Sano kyllä heti! Täytä hakemus ja hae mukaan rakkauselämäsi mullistavaan valmennukseemme. Hakemuksen lähettäminen ei sido sinua vielä mihinkään, sen avulla selvitämme, että valmennuksesta varmasti on apua juuri sinulle.

 

Valmennus kestää 5 intensiivistä viikkoa ja maksaa 148 Euroa.

 

Käymme hakemukset läpi tulojärjestyksessä.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MITEN VERKOSSA TAPAHTUVA RYHMÄVALMENNUS TOIMII?

Kaikki Rakkaudesta-ryhmävalmennuksessa kokoonnumme kerran viikossa ilmaisen ja helppokäyttöisen Zoom-sovelluksen kautta. Voit itse hallinnoida sovelluksessa sitä, missä määrin haluat näkyä ja kuulua muille osallistujille. Tarkemmat ohjeet kukin valmennuksen kulusta saat valmentajalta tunnin alussa. Tutustu sovellukseen osoitteessa www.zoom.us.

Valmennukseen sisältyy myös yksityinen Facebook-ryhmä, jossa kaikki valmennukseen osallistuvat voivat keskustella keskenään tai valmentajien kanssa.

KENELLE VALMENNUS SOPII?

Valmennus soveltuu naisille, ketkä haluavat muutosta tai vahvistusta rakkauselämäänsä. Voit olla sinkku, parisuhteessa, tai "vaikeasti selitettävässä" tilanteessa. Valmennuksiimme osallistuu naisia monista eri elämäntilanteista.

MITÄ VALMENNUS SISÄLTÄÄ?

 • 7 tuntia live videovalmennusta verkossa, valmennuksesta on aina äänite, jos sinulla on ylitsepääsemätön este.

 • Huolella laaditut työkirjat, jotka saat aina viikoittaisen valmennuksen jälkeen. Harjoituksiin sinun tulisi varata noin 2 tuntia aikaa viikottain.

 • Käytännön lähestymistavan esimerkkeineen ja voimakkaat työkalut, joilla muutos jatkuu vielä pitkään valmennuksen jälkeenkin.

 • Facebook ja sähkopostituen. Voit kysyä kaikki mieltäsi askarruttavat asiat.

 • Päivittäisen ohjauksen ja kannustuksen.

 • Oman kannustavan yhteisön naisia ja valmentajat, jotka tukevat sinua joka askeleella.

 • Lukusuositukset itseopiskeluun.

CONTACT US

 • FB_ikoni_liila
 • IG_ikoni_liila

Skype.   Renjamaijaanneli

Tel.        +358 44 335 3385

coachrenja@gmail.com

Name *

Email *

Subject

Message

Success! Message received.

bottom of page