top of page

Tarjoamme Ahaa elämyksiä valmennuksen muodossa. Valmennamme yksilöitä, ryhmiä ja työyhteisöjä. 

blackcomma
blackcomma

We focus on you

ONNELLISUUS
TYÖ JA URA
RAKKAUS
YRITYKSILLE

TAPAA RENJA

"Tärkeintä elämässä on havahtua huomaamaan omien halujen ja mahdollisuuksien maailma"

Olen Ahaa Helsingin perustaja ja henkilökohtainen valmentaja. Oivallukset omasta elämästäni ovat mutkittelevaa polkua pitkin tuoneet minut valmentajaksesi.

Koulutukseltani olen Mentor Masterclass sertifioitu life coach sekä kauppatieteiden maisteri vm. 2005. Voit tutustua aiempaan työhistoriaani Linkedinistä.

 

Valmennan järjellä ja sydämellä aina sinun parastasi ajatellen. Olen analyyttinen henkeen ja vereen, mutta en jää jumiin asioihin vaan löydän keinot eteenpäin. Työni saa minut tuntemaan olevani elossa ja tarpeellinen. Parannan maailmaa yksi henkilö kerrallaan. 

Valmennettavani kuvailevat minua sanoilla positiivinen, innostava, tiukka ja kuunteleva.

 

Olen onnellisesti naimisissa ja yhden valloittavan, omapäisen tyttären äiti. Vapaa-aikani vietän perheen lisäksi mieluiten lukemalla tai joukkuelajien parissa. Olen naurettavan innoissani mahdollisuudesta työskennellä kanssasi! Nyt on aika istua ohjajan paikalle omassa elämässäsi. Saat minut kiinni meilaamalla coachrenja@gmail.com, tai soittamalla 044 335 3385. 

  • FB_ikoni_liila
  • IG_ikoni_liila

 Tule mukaan  

 ihanaan  

 yhteisöömme!  

Seuraa meitä facebookissa ja Instagramissa. Tilaa myös inspiroiva uutiskirjeemme! Lähetämme sinulle kuukausittaisen ajatuksiasi virkistävän uutiskirjeen, sekä olet ensimmäisenä kuulemassa mitä meillä tapahtuu. 

 

Haluamme juuri sinut mukaan!

Tiesitkö, että voit buukata maksuttoman konsultaation Renjan kanssa? Saat vastaukset mieltäsi askaruttaviin kysymyksiin ja pääset tutustumaan valmentajaan. 

blackcomma

Renja on positiivinen ja inspiroiva valmentaja. Renjan kanssa oli helppo puhua, hän ymmärsi mitä yritin sanoa, vaikka en aina löytänyt sanoja itse. Hän on taitava yhdistämään sekavat ajatukseni ja minusta tuntui luontevalta puhua hänen kanssaan vaikeistakin asioista. 

- Maria, Helsinki

blackcomma
bottom of page