top of page

KAIKKI

RAKKAUDESTA

*Tiesithän, että meillä on rahat takaisin tyytyväisyystakuu!

04

HAKEMUS

05

HINTA

5 VIIKON VERKKOVALMENNUS RAKKAUTEEN (RYHMÄVALMENNUS).

04.05 - 08.06.2017, JOKA TORSTAI KLO 18.00-19.30.

HINTA 148€. VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ LAUANTAI 29.4.!

"Kesä kolkuttelee ovella. Sinua kutkuttaa jo etukäteen kaikki ihana mitä kesä ja lämpö tuovat mukanaan.  Ajattelet kuinka hyvä olo sinulla on ja tiedät, että tulet nauttimaan täysin siemauksin tulevasta kesästä. Et malta odottaa, että rakkauden kesä 2017 alkaisi jo." 

Tuntuiko yllä oleva kuvaus oikealta? Valmennuksen jälkeen se tuntuu.

 

Valmennus on sinulle, joka olet kokenut epäonnistumisia rakkaudessa. Olet ehkä jo luisunut ajattelemaan, että sinussa on jotain vikaa. (EI OLE!) Et tunnu saavan vastakaikua tunteillesi. Koet yrittäneesi jo kaikkea ja huolimatta mistään mitä teet, tunnut päätyvän aina samanlaisiin tilanteisiin. Ehkä ystäväsi kutsuvat sinua paskamagneetiksi? Mietit, tuletko koskaan löytämään haaveilemaasi parisuhdetta ja olet kadottanut varmuutesi siitä millainen mies sinulle sopii. Saatat kokea myös epävarmuutta omista haluistasi ja tarpeistasi.

Sinussa ei ole mitään vikaa, ja et ole olosuhteidesi uhri. Tässä valmennuksessa etsimme esteet, jotka seisovat sinun ja haaveilemasi rakkauselämän välissä! Pääset tekemään konkreettisia harjoituksia esteiden löytämiseksi sekä purkamiseksi. Kaksi valmentajaa tukee sinua matkallasi.

 

Yksi keskeisiä elementtejä ryhmävalmennuksessa on, että sinun ei tarvitse enää käydä läpi näitä ajatuksia yksin! Saat tukea ja kokemuksia tästä ryhmästä, joka on täynnä upeita naisia etsimässä rakkautta. Kokoonnumme kerran viikossa Zoomin välityksellä ja  saat kysyä kaikki mieltäsi askarruttavat kysymykset livenä, facebookissa tai sähköpostilla!
 

Valmennus sopii sinulle, joka:

 •  Löydät itsesi samanlaisia kaavoja toistavista parisuhteista

 •  Et ikinä pääse parisuhteeseen asti

 •  Olet  juuri parisuhteessa, mutta et ole varma siitä

KENELLE

VALMENNUS SOPII

KENELLE

TAPAA VALMENTAJAT

girl4

Renja Reenpää

”Homman juju piilee siinä, että sä oot valmis nyt. Tänään on se päivä, kun sä lähdet rakentamaan loppuelämääsi. Loppu rakkauselämääsi.”

girl1

Mariko Pajalahti

”Pienen pieni muutos sun fysiikassa voi avata aivan uudenlaisia näköaloja siihen, mitkä valinnat tuntuvat helpoilta ja mahdollisilta.”

VALMENTAJAT

VALMENNUKSEN
SISÄLTÖ

Tämä ohjelma lähti oikeasta tarpeesta. Tarpeesta saada konkreettisia apuja, ratkaisuja sekä uusia näkökulmia siihen omassa päässä pyörivään kehään ja samanlaisiin tilanteisiin päätyviin suhteisiin.

 

Sinulla on kaksi valmentajaa. Renja keskittyy enemmän asioiden esille tuomiseen ja ratkaisuihin. Marikon tekniikoilla sukellamme syvemmälle tiedostamattomiin reflekseihisi. Yhdessä selvitämme miksi sinulla on haasteita rakkaudessa.

 

Etsimme rakkautta blokkaavat kaavat, toimintamallit ja uskomukset. Jo näiden tunnistaminen saa ihmeitä aikaan. Mutta löydämme myös ratkaisut, joilla muutat tulokset mitä näet rakkauselämässäsi.

 

Valmennuksessa keskitytään kääntämään turhautuminen positiiviseksi jännitykseksi kohti tulevaisuutta. Ja tämä tehdään yhdessä! Sinun ei tarvitse enää yksin pyöritellä asioita, kuljemme kanssasi askel askeleelta. Parasta tällaisen valmennuksen vetämisessä on nähdä se ihana muutos mikä alkaa tapahtumaan valmennuksen edetessä! Ja kyllä, edessäsi on haastavia hetkiä, mutta ah mitä palkintoja myös.

 

Viikko 1: Ensimmäisellä viikolla sovitetaan avainta onnelliseen sinuun. Mitä sinä tarvitset? Aloitamme nautinnon löytämisestä ja harjoittamisesta. Kuinka laitat itsesi etusijalle? Mitä voit tehdä arvostaaksesi itseäsi ja nauttiaksesi elämästä. 

 

Viikko 2: Jatkamme arvomaailmasi ja fokuksesi parissa. Mitkä arvot ovat tärkeimpia sinun (tulevassa) parisuhteessasi?Visioidaan tulevaisuuteen se unelmien mies. Avataan ovi todellisiin toiveisiisi.

 

Viikko 3: Syvää itsetutkiskelua ja parantamista. Uskomukset ja tunteet. Rankka viikko!!! Varaudu itsesi extrahemmotteluun!

 

Viikko 4: Se mitä kaikki ovat odottaneet…..Fallostuksen perusteet. Kurkistamme energioiden maailmaan. Mitä mies tarvitsee ja haluaa? Miten löydät ja pidät unelmiesi uroksen?   

 

Viikko 5: Saavutetaan luottamus tehtyyn työhön, päästetään irti kaikesta ja eletään elämää uusin silmin.

Tiedämme, että mukaanlähtö vaatii hiukan rohkeutta.  Se vaatii sinulta avautumista uusille mahdollisuuksille.

Ota hetki ja mieti mieti mitä kaikkea voisit saavuttaa, jos saisit lisää rohkeutta? Jos tuntisit, että rakkaus on sinulle mahdollista juuri sellaisena kuin olet?

Mitä sinulla on hävittävänä?

SISÄLTÖ

Oletko valmis ottamaan ensimmäisen askeleen?

HAKEMUS

Valmennukseen tulon edellytyksenä on halu muuttaa rakkauselämäsi. Olisiko nyt oikea hetki tehdä muutos ja sijoittaa itseesi? Tämä ensimmäinen askel sinun tulee ottaa itse. Mieti minkälaisen muutoksen haluaisit nähdä elämässäsi ja mitä kaikkea ihanaa saavuttaa? Jos luet tätä ja tunnet läikähdyksen sydämessäsi, olet valmis. Mieletöntä! Me haluamme sinut mukaan. 

Tervetuloa!

P.S. Hakemus ei sido sinua vielä mihinkään, selvitämme sen avulla onko valmennuksesta sopiva juuri sinulle.

HAKEMUS
HINTA

HINTA

148 €

*RAHAT TAKAISIN

Meillä on Kaikki Rakkaudesta takuu. 

 • Jos olet tyytymätön valmennukseen palautamme rahasi

 • Sinun tulee tehdä kaikki valmentajan antamat tehtävät ja osallistua valmennukseen, palautamme rahasi kun teet peruutuksen ennen 3:tta tapaamiskertaa!

sparkles

Sanna 37, Helsinki

Oli suuri kynnys lähteä tähän mukaan, mutta olen niin tyytyväinen ja ikuisesti kiitollinen tästä kokemuksesta!

girl7

Sandra 28, Porvoo

Minulla on niin paljon parempi ja helpottuneempi olo. Uskon, että voin löytää juuri sen miehen, joka sopii minulle.

sparkles

Krista 40, Helsinki

Mikään mitä sanot, ei ole höttöä, vaan jokaisella pointilla on juuret sekä itseymmärryksessä että muiden erilaisten elämän osa-alueiden ymmärtämisessä

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MITEN VERKOSSA TAPAHTUVA RYHMÄVALMENNUS TOIMII?

Kaikki Rakkaudesta-ryhmävalmennuksessa kokoonnumme kerran viikossa ilmaisen ja helppokäyttöisen Zoom-sovelluksen kautta. Voit itse hallinnoida sovelluksessa sitä, missä määrin haluat näkyä ja kuulua muille osallistujille. Tarkemmat ohjeet kukin valmennuksen kulusta saat valmentajalta tunnin alussa. Tutustu sovellukseen osoitteessa www.zoom.us.

Valmennukseen sisältyy myös yksityinen Facebook-ryhmä, jossa kaikki valmennukseen osallistuvat voivat keskustella keskenään tai valmentajien kanssa.

KENELLE VALMENNUS SOPII?

Valmennus soveltuu naisille, ketkä haluavat muutosta tai vahvistusta rakkauselämäänsä. Voit olla sinkku, parisuhteessa, tai "vaikeasti selitettävässä" tilanteessa. Valmennuksiimme osallistuu naisia monista eri elämäntilanteista.

MITÄ VALMENNUS SISÄLTÄÄ?

 • 7 tuntia live videovalmennusta verkossa, valmennuksesta on aina äänite, jos sinulla on ylitsepääsemätön este.

 • Huolella laaditut työkirjat, jotka saat aina viikoittaisen valmennuksen jälkeen. Harjoituksiin sinun tulisi varata noin 2 tuntia aikaa viikottain.

 • Käytännön lähestymistavan esimerkkeineen ja voimakkaat työkalut, joilla muutos jatkuu vielä pitkään valmennuksen jälkeenkin.

 • Facebook ja sähkopostituen. Voit kysyä kaikki mieltäsi askarruttavat asiat.

 • Päivittäisen ohjauksen ja kannustuksen.

 • Oman kannustavan yhteisön naisia ja valmentajat, jotka tukevat sinua joka askeleella.

 • Lukusuositukset itseopiskeluun.

CONTACT US

 • FB_ikoni_liila
 • IG_ikoni_liila

Skype.   Renjamaijaanneli

Tel.        +358 44 335 3385

coachrenja@gmail.com

Name *

Email *

Subject

Message

Success! Message received.

bottom of page